Es presenta el llibre “Mirades. L’educació com a futur”

El Claustre del Col·legi Sant Miquel dels Sants ha acollit aquest dimarts la presentació del llibre “Mirades. L’educació com a futur”

Coincidint amb el 160è aniversari de la seva fundació, el Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic ha acollit aquest dimarts la presentació del llibre “Mirades. L’educació com a futur”, un conjunt de mirades sobre educació. Mirades institucionals, mirades de la comunitat i mirades de persones especialitzades en educació que reflexionen sobre el seu futur, cadascú en la seva llengua.

L’acte, que ha reunit a diferents membres de la comunitat, ha estat conduit per Ignasi Roviró, director del Col·legi Sant Miquel dels Sants, i ha comptat amb la presència d’alguns dels autors dels textos com és el cas de Lluís Font, de Blanquerna, Universitat Ramon Llull;; Mattia Baiutti, Researcher and School Training Coordinator Fondazione Intercultura d’Itàlia; Enric Prats Gil i Conrad Vilanou Torrano, de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona; i Raquel Fernández Jiménez, coordinadora pedagògica de la Fundació Tr@ms. L’acte també ha comptat amb l’assistència d’Anna Erra, alcaldessa de Vic i presidenta del Patronat de la Fundació del Col·legi Sant Miquel dels Sants.

“Mirades. L’educació com a futur” és un recull de diverses maneres de veure l’educació, entre les quals hi ha les de Lluís Font i Espinós; Mattia Baiutti ; Enric Prats Gil; Conrad Vilanou Torrano; Crystal Green; Lasse Leponiemi; Clara García-Millán; Antón Costa Rico; Alfredo Vota; Ignasi Roviró Alemany; Raquel Fernández Jiménez; Lene Jensby Lange; José María Hernández Díaz: Federico Mayor Zaragoza; Olgun Sadik; i Adam V. Maltese. Alumnat, famílies i docents, entre d’altres persones vinculades al Col·legi Sant Miquel dels Sants, també hi han fet aportacions. 


Advertisement