Demana el regal dels 160 anys i planta una nova llavor

Diu un proverbi xinès que “Una generació planta un arbre, l’altra en rep l’ombra”. I ens agrada utilitzar-lo perquè a la nostra escola, el Col·legi Sant Miquel dels Sants, l’educació és un acte de solidaritat que ve de lluny i es projecta més lluny encara.

Formem part d’un projecte meravellós que és l’educació dels infants, nens, nenes i joves i en el qual tots i cadascun de nosaltres hi deixem cada dia la nostra empremta. Una empremta que va arrelant i va transformant l’avui i el demà. A la nostra escola estem convençuts de la capacitat transformadora de l’educació. I és amb aquesta voluntat transformadora que, coincidint amb la commemoració dels 160 anys del Col·legi Sant Miquel dels Sants, el centre ha editat un llibre sobre el futur de l’educació i ha preparat un regal de caràcter simbòlic per projectar més lluny el llegat de l’escola.

Si formes part de la comunitat del Col·legi Sant Miquel dels Sants, vine a buscar un exemplar del llibre “Mirades. L’educació com a futur” i el teu regal per projectar més lluny el llegat de la nostra escola.


Advertisement