Dimarts 21 de febrer, presentació del llibre “Mirades. L’educació com a futur” al Col·legi Sant Miquel dels Sants

El Claustre del Col·legi Sant Miquel dels Sants acollirà el proper dimarts 21 de febrer a les 17.30h la presentació del llibre “Mirades. L’educació com a futur”.

Coincidint amb el 160è aniversari de la seva fundació, el Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic ha recollit en un llibre diferents maneres de veure i entendre l’educació. El llibre és un compendi de mirades institucionals, mirades de la comunitat i mirades de persones especialitzades en educació des de diferents indrets del món que reflexionen sobre el seu futur, cadascú en la seva llengua. Entre les mirades especialitzades en educació hi ha hi han col·laborat especialistes d’Universitats i Centres d’Investigació de Catalunya, Galícia, Espanya, Itàlia, Argentina, Dinamarca, Finlàndia, Estats Units i Turquia.

Retrospectives, sinceres, optimistes, honestes, compromeses, apassionades, humanes, prudents, creatives, crítiques, ingènues, experimentals, properes, complexes, atrevides, reflexives i vitals. El llibre és un recull de diverses maneres de veure l’educació i entre les mirades especialitzades en educació hi ha les de Lluís Font i Espinós; Mattia Baiutti ; Enric Prats Gil; Conrad Vilanou Torrano; Crystal Green; Lasse Leponiemi; Clara García-Millán; Antón Costa Rico; Alfredo Vota; Ignasi Roviró Alemany; Raquel Fernández Jiménez; Lene Jensby Lange; José María Hernández Díaz: Federico Mayor Zaragoza; Olgun Sadik; i Adam V. Maltese.

L’acte de presentació del llibre comptarà amb la presència d’alguns dels autors dels textos especialitzats com és el cas de Mattia Baiutti, Researcher and School Training Coordinator Fondazione Intercultura d’Itàlia; Raquel Fernández Jiménez, Coordinadora pedagògica de la Fundació Tr@ms; Enric Prats Gil i Conrad Vilanou Torrano, de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona; Lluís Font, de Blanquerna, Universitat Ramon Llull; i Ignasi Roviró, Director del Col·legi Sant Miquel dels Sants. L’acte també comptarà amb l’assistència d’Anna Erra, alcaldessa de Vic i presidenta del Patronat de la Fundació del Col·legi Sant Miquel dels Sants.


Presentació del llibre "Mirades. L'educació com a futur"

Amb la presència de Mattia Baiutti, Researcher and School Training Coordinator Fondazione Intercultura d'Itàlia; Raquel Fernández Jiménez, Coordinadora pedagògica de la Fundació Tr@ms; Enric Prats Gil i Conrad Vilanou Torrano, de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona; Lluís Font, de Blanquerna, Universitat Ramon Llull; i Ignasi Roviró, Director del Col·legi Sant Miquel dels Sants. 

I l'assistència d'Anna Erra, alcaldessa de Vic i presidenta del Patronat de la Fundació del Col·legi Sant Miquel dels Sants.

Dia: Dimarts 21/02/23 
Hora: 17.30h
Lloc: Claustre. Col·legi Sant Miquel dels Sants

Advertisement